Filagória


Tüskevár

Filagória foglalási feltételek és árak

Filagóriáinkat online vagy személyesen tudja lefoglalni.  Online foglalásnál fizetéssel tudja véglegesíteni a foglalását. Amennyiben a fizetés nem történik meg, a foglalás törlődik. Személyes foglalását a Tüskevárban tudja megtenni. Ekkor helyszínen, a foglalás idejében kell a filagóriát kifizetni.


Filagóriák bérleti díja

1-es filagória (10 fő) 20.000 Ft/ nap.

2-es filagória (10 fő) 20.000 Ft/ nap.
(II. és III. egymás mellett, a mosdókhoz legközelebb)

3-as filagória (20 fő) 25.000 Ft/ nap.

4-as filagória (30 fő) 30.000 Ft/ nap.

Megadott létszám felett: +500 Ft/ fő.

(A foglalás egész napra vonatkozik.)Egyéb: műanyag pohár, evőeszköz, tányér, szalvéta és egy adag tűzifa biztosított ingyenesen. Áramellátás megoldott a filagóriában illetve egy hűtő is rendelkezésre áll. III. és IV. filagóriában vízvételi lehetőség is van, illetve kemence. A kemencék használatát kérjük előre jelezni, hogy kollégánk befűthesse Önöknek időben! Mobilkemence bérlés: 5.000 Ft/ nap. (1 db kemence áll rendelkezésre!)

Tűzifa: 1.000 Ft/ köteg. (az első köteg jár a filagóriákhoz)

Filagória foglalásGaléria

FilagóriaTovábbi tudnivalók

A filagóriabérlés rendjét a halőrök biztosítják, elérhetők az alábbi telefonszámon:
06/30-462-9146. Másokat szándékosan zavaró, túlzott alkoholos befolyásoltság alatt álló személyeket jogunkban áll a horgásztó területéről kitiltani! Behajtásra csak egy kijelölt autó jogosult. A filagóriát 7:00-től zárásig lehet igénybe venni, záráskor a bérlő köteles a filagóriát abban az állapotban hagyni, amiben átvette.

Figyelem!

A lefoglalt és véglegesített időpontot NEM ÁLL MÓDUNKBAN törölni! A meglévő időpontját tudja módosítani. Ehhez kérje kollégáink segítségét! Bővebb információkért keressen minket telefonon!

Barion Payment
facebook youtube