Horgásztó


Tüskevár

Horgásztó szabályzat és árak

A tó alapterülete 7 hektár, ahol a horgászok 52 db igényesen kialakított horgászhelyen élvezhetik a horgászat örömeit. A tó körül bérelhető 4 db kiválóan felszerelt filagória is főzőhellyel együtt. Itt lehetőség nyílik akár egy jó bográcsozáshoz vagy szalonnasütéshez is.


Horgászhely árak

Jelenleg a horgásztó halállományának megőrzése és fejlesztése céljából a normál horgászjegy és a normál horgászbérlet értékesítése szünetel. Kizárólag sporthorgászjegy és sportbérlet vásárolható visszavonásig. Éjszakai horgászat NINCS.

Sport horgászjegy napi 4.500 Ft/ nap/ fő.

Sport horgászbérlet éves 50.000 Ft/fő.

Részletekért hívja halőr kollégáinkat.
Állnak rendelkezésére. Tel: 06 30 462 91 46.

Galéria

HorgásztóHorgász szabályzatunkat tekintse meg itt

Részletekért hívja halőr kollégáinkat.

1. Horgászni csak a kijelölt horgászhelyeken lehet érvényes napijeggyel/ bérlettel és országos horgászigazolvánnyal rendelkezőknek. Egy horgászhelyen, egy horgász 2 db horgászbottal horgászhat. A horgászhelyek közötti területeken, illetve ahol azt tábla tiltja, horgászni tilos.

2. A horgászat 06:00 – 22:00 tart.

3. A napi sporthorgászjegy ára 4.500 Ft. Az éves sporthorgászbérlet 50.000 Ft. Jelentősen sérült halakat visszaengedni nem lehet. Távozáskor a recepción ellenőrzés miatt kötelezően meg kell állni. Az esetlegesen megfogott, 10 kg fölötti busát és 30 kg fölötti harcsát nem szabad vissza engedni. A halat a halőr megérkezéséig pontyzsákban vagy a megfelelő méretű merítő- vagy haltartó hálóban kell a vízben tárolni és azt a halőrnek át kell adni.

4. A kifogott, méreten aluli halakat azonnal vissza kell engedni.

5. Halat elvinni szigorúan TILOS! A tavon az 10 kg feletti halak védelem alá esnek, így azokat elvinni nem lehet.

6. A halak etetése csak etetőkosárból történhet.

7. A horgászat rendjét halőrök biztosítják, akik ellenőrzik a horgászjegy meglétét, a fogási napló vezetését, illetve a szák tartalmát. Mindemellett a halőrök feladata a kellemes horgászat biztosítása, így ha bármilyen problémájuk támad, bizalommal fordulhatnak hozzájuk.

8. Az autóval érkező horgászoknak a kijelölt parkolóba kell beállni. A horgásztó területén csak gyalogosan lehet közlekedni. A horgászfelszerelések a kívánt horgászhelyre történő elviteléhez kézi kocsit biztosítunk. A horgászat befejezése után a halőröknek a csomagokat ellenőrzés céljából meg kell mutatni, illetve kérésre mindenki köteles járműve tartalmát megmutatni. A horgásztó területén mindenki saját felelősségére tartózkodhat. A bekövetkezett balesetekért, károkért felelősséget nem vállalunk.

9. A horgász köteles a horgászhelyet tiszta állapotban elhagyni. A keletkezett szemetet a vízparton elhelyezett szeméttárolókban kell elhelyezni.

10. Horgászat közben másik horgászállásra átköltözni TILOS!

11. A horgásztó egész területén fürödni TILOS!

12. Pergetni TILOS!

13. Fonott zsinór használata fenekező vagy úszós horgászmódszer esetén főzsinórként, vagy dobóelőkeként TILOS!

14. A horgásztó területére állatokat behozni TILOS!

15. A horgászrend megszegése a horgászatból való azonnali, visszatérítés nélküli kizárást vonja maga után.

16. A halak kifizetés nélküli eltulajdonítása eljárást, valamint kitiltást von maga után.

17. Horgászhely foglalások rendje: a horgászhelyet előre le lehet foglalni, személyesen vagy telefonon.

Az előzetes helyfoglalás díja 500 Ft. Amennyiben a horgász a jelzett időre nem érkezik meg, a foglalt helyet más horgász számára kiadjuk érdeklődés esetén.

18. Fertőtlenítő spray és pontymatrac használata kötelező!

19. Másokat szándékosan zavaró, túlzott alkoholos befolyásoltság alatt álló személyeket jogunkban áll a horgásztó területéről kitiltani!

Barion Payment
facebook youtube